Home


Je rijschool in Leiden helpt je vliegensvlug op weg

BijĀ Rijschool Maarten uit Leiden zul je je zeker op je gemak voelen. De instructeur geeft namelijk op een betrokken en prettige manier les. Je bent voor hem niet zomaar een cursist, maar een individu met eigen behoeften, wensen, ervaring en misschien wel angsten. Voor iedere leerling kan hij pakketten op maat samenstellen, zodat ook jij op een prettige manier naar je rijbewijs toe kunt werken.

PRAKTIJKLESSEN

Niet alleen op jonge leeftijd, maar ook op latere leeftijd wil en kan men rijlessen volgen. Een aantal cursisten begint bijvoorbeeld op latere leeftijd, omdat zij meer flexibel en mobiel willen zijn of eenvoudigweg nu pas de financiƫle middelen hebben. Ook kan het zo zijn dat iemand al een hele tijd niet meer heeft gereden en toe is aan een opfriscursus. In een paar lessen wordt de cursist weer helemaal vertrouwd gemaakt met het verkeer. Rijschool Maarten biedt allerlei mogelijkheden wanneer het om praktijklessen gaat. Ook kun je kiezen voor een snelcursus of de nieuwe 2toDrive methode, waarbij je al op je 16,5 mag beginnen met rijlessen. Neem voor meer informatie contact op met de rijschool in Leiden.

THEORIE

Naast praktijklessen kun je bij je rijschool in Leiden ook terecht voor theorielessen. In een kleine groep leer je alle feiten en regels van verkeersdeelname. Je kunt kiezen uit verschillende tijdstippen, zodat ook de theorielessen helemaal passen binnen jouw drukke schema. Het voordeel van een theoriecursus bij Rijschool Maarten is dat je sneller leert en de opgedane kennis direct kunt toepassen tijdens je praktijklessen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *